Büyük Salkım İlkokulu

Telefon : 05075551491 05434186723
WEB https://buyuksalkimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜKSALKIM MAH. BÜYÜKSALKIM KÜME EVLERİ BÜYÜKSALKIM ORTA OKULU BLOK NO: 81 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
VİZYON : Çevresine ve topluma yararlı, pozitif düşünen ve başkasının düşüncesine saygı duyan, proje üreten ve ürettiği projelerle toplumuna faydalı olan ve ahlaklı bireyler yetiştirerek çevredeki okullara örnek olmak.
MİSYON : Okul idaresi ve öğretmenler olarak bizler, okuyan, çalışkan, bilgiye ulaşan, bilgi ve birikimini tüm insanlık yararına kullanan bireyleri geleceğe hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şahsi araçlarla merkeze ulaşım sağlanır. Servis ya da belediye otobüsleri yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Karaköprü ilçesine bağlı Büyük Salkım Mahallesindedir. Şanlıurfa-Hilvan Yolunun 27. KM sinden sağa(doğu) dönüşten 5 KM içerdedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL merkezine uzaklık 32 KM
Kontenjan Bilgileri :